Grandiva®

Grandiva® Grandiva® Grandiva®

Met trots presenteert Dümmen Orange haar nieuwste serie groot- en gevuldbloemige Kalanchoës: Grandiva®. Met recht nu al een grote diva onder de decoratieve planten!
 
De afgelopen tien jaar, sinds Calandiva® op de markt verscheen, is zowel het assortiment als de concurrentie sterk toegenomen. Dat is zeker niet merkwaardig, want tijdens het veredelen bleek dat Calandiva vele mogelijkheden bood. Na een lang testtraject is het dan eindelijk zover. De gevuldbloemige lijn Calandiva is verbreed met een nieuwe serie groot- en gevuldbloemige Kalanchoës van gegarandeerde topkwaliteit.
 
Grandiva kenmerkt zich door haar grote bloemen en mooie plantvorm. De producten in deze serie hebben een zeer grote bloemdiameter van minimaal twee centimeter doorsnede en prachtig grote bloemknoppen. Het is daarmee de eerste grootbloemige lijn decoratieve Kalanchoë op de markt en onderscheidt zich daarmee ook duidelijk van een reguliere Calandiva. Uniek is de bijzondere volle bloemscherm en mooie plantopbouw die perfect in verhouding zijn. Een ideale combinatie van grote bloemknoppen, mooi bloemscherm en een kwaliteit zoals u deze van Calandiva gewend bent!
 
Grandiva® is inmiddels verkrijgbaar in verschillende varianten; de roze Foster, de witte Olin, de roze-wit achtige Auger, de oranje Hurley en sinds kort de witte Loy. Nieuwe kleuren worden nu volop getest, omdat wij altijd werken aan een breder assortiment van de beste kwaliteit. Naar verwachting zal de reeks de komende jaren uitgebreid worden met circa vier à vijf kleuren. Grandiva is vanaf heden verkrijgbaar bij Kwekerij de Veranda en Fa. Jan van Luijk in potmaat 8 centimeter.

Bekijk het complete Grandiva assortiment hier.