Calandiva® zet handel in het zonnetje

Calandiva® zet handel in het zonnetje Calandiva® zet handel in het zonnetje Calandiva® zet handel in het zonnetje Calandiva® zet handel in het zonnetje

Tijdens het Dümmen Orange Flower Festival™ heeft Fides by Dümmen Orange een viertal handelaren in het zonnetje gezet. De vier handelsbedrijven die de meeste Calandiva’s kochten in de maand mei zijn verrast met een stijlvolle prijs; een diner voor twee in een gerenommeerd restaurant bij hen in de buurt. De winnaars zijn – in willekeurige volgorde: Intratuin (foto: Vincent Homan), Waterdrinker (foto: Henk-Jan van den Eijkel), Gimall-Plants en OZ-Planten (foto: Viona van den Berg & Ramon van Kessel). 

Sinds begin dit jaar heeft Calandiva een vernieuwde uitstraling. Haar verleidelijke, nieuwe look zorgt voor veel enthousiasme. Maar de enige echte Diva zou niet zo’n succes zijn zonder de gespecialiseerde Calandiva telers en hun klanten. Om hen te bedanken was de maand mei winmaand bij Calandiva. Het handelsbedrijf dat de meeste Calandiva’s kocht bij één van de telers werd verrast met een stijlvolle prijs, namelijk een diner voor twee in een gerenommeerd restaurant bij hen in de buurt. 

Verleidelijk
Calandiva staat bekend als kleurrijk, veelzijdig en verleidelijk. Het assortiment is verkrijgbaar in een breed palet aan kleuren  en verschillende potmaten en wordt vol trots geteeld door diverse telers. Dit assortiment en de veelbelovende introducties waren te bewonderen tijdens het Dümmen Orange Flower Festival. Daarnaast zorgde een speciaal ontworpen retailcorner voor inspiratie met diverse voorbeelden van  verkoop- en verpakkingsoplossingen zoals de nieuwe Calandivahoes en de luxe potcover. Calandiva blijft verleiden!