De Calandiva telers

Vol trots laten we u kennis maken met het gezicht achter Calandiva: onze telers! Wilt u meer weten over hun passie voor dit mooie product? Neem gerust contact op!

Amarantis

De naam Amarantis betekent eeuwige groei en bloei. Dat klinkt ambitieus, dat vinden wij ook. Het weerspiegelt waar wij enthousiast van worden: mooie planten kweken, iedere dag weer!

Bij het optimaal laten groeien van zo’n mooi product als Calandiva spelen veel variabelen een rol; licht, water, voeding, CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, etc. Het is steeds de kunst om deze variabelen goed op elkaar af te stemmen, waardoor de planten in alle seizoenen optimaal kunnen groeien en ontwikkelen. De keuzes die je hierbij als kweker maakt vertalen zich in het eindresultaat, ofwel de kwaliteit van de plant bij de consument.

Want dat is waar wij het uiteindelijk voor doen. Wij streven ernaar om van iedere plant een plant te maken waar de consument veel en lang plezier van heeft. Dit verklaart ook onze keuze voor het Calandiva-assortiment, rassen waarbij 5 weken bloei gegarandeerd is. Uit ervaring weten wij dat een groot deel van de rassen die wij kweken zelfs veel langer bloeit dan 5 weken.

Kwekerij Amarantis voert een breed assortiment Calandiva in kleuren en verpakkingen. Laat u verrassen door onze eindeloze mogelijkheden!

Amarantis
Contact: Jan Pieter van der Houwen
van ’t Hoffweg 4
4333 RE Middelburg
The Netherlands
+31 (0)118 62 65 90
info@amarantis.nl
www.amarantis.nl

Scroll naar de bovenkant van de pagina