Brand Story

The story of Calandiva and Grandiva

1998 | Ontdekt in Denemarken

De introductie van de eerste dubbelbloemige kalanchoe ooit: Calandiva®! De opmerkelijke vorm is ontdekt tijdens het verpakkingsproces bij een van onze klanten in Denemarken. Kalanchoespecialist Ike Vlielander heeft deze ongewone vorm direct in zijn veredelingsprogramma toegevoegd. 

2002 | Vier jaar van intensieve veredeling leidt tot resultaat: Calandiva®!

De eerste decoratieve kalanchoe was geboren na een intensief veredelingsproces. Haar naam? Leonardo! Sinds dat moment heeft deze diva gestraald als merk, product en betrouwbare naam. Het aanbod dubbelbloemige Kalanchoe is de afgelopen decennia enorm gestegen. Dankzij haar unieke kenmerken en schoonheid is de plant geliefd bij consument, maar ook bij handelaren en retailers over de hele wereld. Een brede range van kleuren en potmaten van 6cm tot 23cm en haar unieke bloemvorm... Calandiva® verleidt iedereen!

2012 | Introductie van een nieuwe serie: Grandiva®

Calandiva goes large! Deze sublijn van de decoratieve kalanchoe kenmerkt zich door nog grotere bloemen. Alle rassen in deze range hebben een bloemdiamteter van minstens twee centimeter met een prachtig bloemscherm. Net als Calandiva is dit de eerste in haar soort. De speciale bloemvorm zijn mooi gevormd. Dit, in combinatie met dezelfde sterke betrouwbaarheid als Calandiva, is wat Grandiva echt groots maakt!

Scroll naar de bovenkant van de pagina